Cum cumpăr?


 

Pentru a cumpăra din magazinul online Porcelain Manufacturers trebuie să vă înregistraţi folosind o adresă de e-mail validă. Vă puteţi înregistra folosind butonul AUTENTIFICARE amplasat în partea dreapta sus a ecranului sau după ce alegeţi produsele, în cosul de cumpărături.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În momentul în care aţi găsit produsul dorit, apăsaţi butonul ADAUGĂ ÎN COŞ din pagina produsului sau din listele de categorie. Produsul este adăugat în acea clipa în coşul de cumpărături.

În momentul în care aţi adăugat un produs în coş, sunteţi direcţionat pe pagina coşului de cumpărături. Aici vedeţi toate produsele adugate, puteţi modifica numărul de bucăţi comandate sau puteţi să reveniţi în magazinul online şi să continuaţi cumpărăturile (să adăugaţi şi alte produse în coş).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În momentul în care v-aţi decis asupra comenzii şi sunteţi sigur că nu mai trebuie modificate cantităţile sau produsele, apăsaţi butonul ÎNAINTE. Sunteţi direcţionat pe pagina în care se confirmă informaţii despre adresa de livrare, de facturare  si datele personale. Puteţi întroduce în contul Dumneavoastră de client oricâte adrese de facturare şi livrare, date personale, numere de telefon, etc. selectând la fiecare comandă pe cele pe care le doriţi totodată puteţi ataşa un comentariu referitor la comanda în curs.

 

 

Apăsând butonul ÎNAINTE ajungeţi pe pagina unde sunteţi invitat să fiţi de acord cu Termenii serviciului ( îl puteţi citi în categoria INFORMAŢII, secţiunea Termeni şi Condiţii de utilizare) şi unde gasiţi informatiile referitoare la transportul produselor.

 

 

Pentru articolele care se livreaza inafara localitatii Cluj-Napoca, din motive de siguranta produselor, nu se foloseste ambalajul de cadou. Acestea se ambaleaza in master carton pentru transport.

Apăsând încă o dată butonul ÎNAINTE, se stabileşte modalitatea de plată.

 

 

Dupa ce aţi selectat modalitatea de plată va trebui să confirmaţi comanda cu butonul

 

VĂ RUGĂM SA NU EFECTUAŢI NICI O PLATĂ INAINTE DE A FI CONTACTAŢI DE UN CONSILIER DE VÂNZĂRI!

 

Puteţi anula oricănd o comandă, inainte de expedierea acesteia, prin telefon sau e-mail, dupa cum şi Porcelain Manufacturers îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă din motive interne. Încheierea contractului ferm are loc în momentul emiterii facturii şi nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

 

La plată ramburs, taxele de transport percepute de către compania de curierat vor fi suportate de către client indiferent de valoarea comenzii, urmând să fie trimisă impreună cu factura produselor emisă de Porcelain Manufacturers şi plătite odată cu acesta. O alta opţiune ar fi comanda telefonică. Numerele de telefon pe care le punem la dispoziţie sunt:

 

0264 415 111
0748 023 028


Vă recomandăm să lansaţi comanda online pe site şi nu telefonic, în acest fel ea va fi prelucrată mai repede şi produsele dorite vor fi identificate 100% sigur, excluzand riscul unor erori de cod sau denumire a produsului.

 

Puteti deasemenea transmite comenzile prin e-mail, folosind formularul de contact, specificând denumirea produselor dorite, codul acestora, numele Dumneavoastră, o adresa de e-mail şi un număr de telefon valid. Fără aceste informaţii complete nu vom putea procesa comanda Dumneavoastră intrucât unele e-mail-uri nu ajung la destinaţie din cauze datorate serverelor de mail sau filtrelor anti-spam, vă recomandăm să lansaţi comenzile pe site şi nu prin e-mail, deoarece riscaţi ca acestea din urma să nu ajungă la noi.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin altă metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voinţă şi a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce insoţeşte produsul. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare.

 

Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii şi discuţiile telefonice, prin e-mail şi prin orice alte metode, cu personalul Porcelain Manufacturers, nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi în consecinţă nu semnifică incheierea contractului la distanţă.

    Coş

    Nici un produs

    Transport 0,00 lei
    Total 0,00 lei

    Coş Plăteşte