Termeni si Conditii de Utilizare


Bine ati venit pe site-ul porcelain.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd., denumita generic in cele ce urmeaza si MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului porcelain.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

 

Aplicabilitate

 

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul porcelain.ro si pentru care PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul porcelain.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

 

Drepturi de autor

 

PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS sau sunt licentiate de MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS pentru a fi folosite.

 

 

Licente de utilizare

 

MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS. Aceasta licenta nu include:

 • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
 • download-ulsau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
 • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii PORCELAIN MANUFACTURERS fara acordul prealabil scris al PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd..

Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS.

 

 

Marci

 

Marca PORCELAIN MANUFACTURERS este o marca inregistrata si este detinuta de catre PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd.. Domeniul porcelain.ro este detinut de catre PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui PORCELAIN MANUFACTURERS, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS, conform cu cele de mai sus.

 

 

Conditii de utilizare. Garantii.

 

Site-ul este furnizat de catre MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la porcelain.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS, veti accesa sectiunea Cerere de oferta unde veti completa formularul prezentat. MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

 

Preţurile prezentate pe site includ TVA (24%) şi nu includ costurile de livrare. Preţul de achiziţie tipărit pe 
factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări SC PORCELAIN MANUFACTURES SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Foarte rar, exista posibiliatea ca unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de 
către aplicaţia magazinului online. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către 
client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări aiSC PORCELAIN MANUFACTURES SRL.

 

 

 

Securitate

 

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

 

 

Comunicari

 

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral  MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

 

 

Drepturi de proprietate intelectuala

 

PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati MOGA PORCELAIN MANUFACTURERS o notificare care sa cuprinda:

 • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
 • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
 • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
 • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
 • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

 

 

Politica de confidentialitate

 

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

 

 

Legislatie

 

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd.

 

 

Dreptul de returnare a produselor cumpărate (exercitarea dreptul de retragere)

 

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. PORCELAIN MANUFACTURES S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi de OUG nr.34/2014 şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 14 zile.

 

Dreptul de retragere nu este aplicabil în următoarele situaţii:

- pentru produsele executate pe comandă specială/personalizata (cu finisaj, gravuri, embleme si/sau sigle, decoruri personalizate care nu fac obiectul nomenclatorului de produse);

- în cazul în care data de expediere a notificării intenţiei de returnare specificată în cererea de returnare 
depăşeşte perioada de 14 zile, calculată din ziua lucrătoare următoare datei contractului onorat;
- în cazul în care produsul returnat nu este în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original şi cu 
documentele care l-au însoţit iniţial si in aceeasi stare, respectiv intact, fara deteriorari, sparturi, fisuri, ciobituri, urme de uzura de orice natura).

 

Înainte de expirarea perioadei de retragere, clientul informeazăS.C. PORCELAIN MANUFACTURES S.R.L. cu privire la decizia sa de retragere din contract, folosind una dintre următoarele variante:

- completarea unui formular de retragere şi expedierea lui prin poştă sau e-mail;
- orice altă declaraţie neechivocă în care clientul îşi exprimă decizia de retragere din contract.


Clientul returnează produsele sau le înmânează unei persoane autorizate de cătreS.C. PORCELAIN MANUFACTURES S.R.L. să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat S.C. PORCELAIN MANUFACTURES S.R.L. decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

S.C. PORCELAIN MANUFACTURES S.R.L. returnează clientului toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului. Returnarea sumelor este condiţionată de recepţionarea produselor care au făcut obiectul vânzării, si numai in cazul in care produsele sunt in aceeasi stare fizica, (fara sa prezinte ciobituri, sparturi, zgarieturi sau orice semn de uzura).

 

Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport.

 

 

Contact


PORCELAIN MANUFACTURERS Co. Ltd.
RO 400641 Cluj-Napoca, B-dul Muncii 25A
Tel.: (0040) 0264 - 415108; 415111
Fax: (0040) 0264 - 415525

moga@moga-china.ro

www.porcelain.ro

  Coş

  Nici un produs

  Transport 0,00 lei
  Total 0,00 lei

  Coş Plăteşte